Work Life Balance

Jeg har længe tænkt over at fortælle jer lidt mere om min hverdag og de ting jeg arbejder med. Derfor har jeg tilføjet en ny kategori, kaldet Work Life Balance, som jeg håber i vil synes er spændende :).

Jeg elsker at være selvstændig, selvom der til tider er meget at se til, er det bare en skøn følelse hver morgen at tage ind på mit kontor og selv bestemme hvad der skal se i dag.

I sidste uge og i går har jeg været til nogle spændende møder hos Aller, været til fint event på skt. Petri, hvor jeg mødte en masse søde mennesker. Sammen med Malene lavet fint photo shoot hos Vi Unge, koordineret nye events, og spændt arbejdet på mit nye projekt, som skrider frem ad :D.

Selvom jeg arbejder en masse, er det vigtigt for mig at holde kroppen i gang. Derfor står jeg op 3-4 gange om ugen kl. 6 (!) for at gå ned at træne i fitnessdk, enten cykling, bodypump eller bodyflow. Så føler jeg mig klar til at erobre dagen :).

13 Kommentarer
 • Spændende med lidt mere info om hverdagen – det er trods alt den, der gør os til dem vi er.
  Sejt at du kommer afsted om morgenen… jeg gjorde det selv før jeg fik børn – men nu kan jeg ligesom ikke lade deres far stå med det hele om morgenen 🙂

  21/08/2012 at 10:56
 • SPÆNDENDE – fortæl endelig mere 🙂

  21/08/2012 at 11:55
 • Ditte J
  Svar

  Så spændende at høre mere om hvad du laver 🙂

  21/08/2012 at 15:22
 • Jeg tilslutter mig også de ovenstående kommentarer. Vil gerne høre mere om din hverdag 🙂

  21/08/2012 at 20:57
 • Hvor er du bare vild – jeg ville DØ, hvis jeg stod op kl. 6 for at træne, haha 😀

  22/08/2012 at 08:27
 • Orh hvor er du seeeej! Det er vikrleig super fedt at høre noget mere om dig, jeg har tit undret mig lidt over hvad du egentlig lavede 🙂

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

  22/08/2012 at 08:40
 • Hvor dejligt at kunne følge med i din hverdag 🙂 Jeg står op kl.6 hele 5 dage om ugen.. For at gå på arbejde 😉

  27/08/2012 at 20:54

Post end kommentar