Working The Red Carpet With Ryan

ryan gosling, red carpet, elf cosmetics party, elf fest, nordisk chef elf cosmetics, ryan gosling papfigur, ryan gosling cut out

Photo: Anders A. Andersen

Sikke en vild uge, det har været sidste uge! Sammen med mine e.l.f. piger holdte vi tre events på to dage, det har været fantastisk :D. Udover Ryan på den røde løber, så er det Julia, min svenske assistent som i kan se på billedet. Jeg viser også snart lidt flere billeder derfra, i kan allerede se nogle af dem her. Ellers håber jeg i har haft en god weekend! Jeg har passet børn, været til middag og ude at synge. Nu står den på arbejde og møder!

7 Kommentarer
 • Anders A. Andersen! Hahaha, lorteforældre! 😀

  17/06/2013 at 12:53
 • hahaha @Miriam true 😛

  17/06/2013 at 14:32
 • Ditte
  Svar

  Hvor er i fine 😀 Og mums Gosling!!

  18/06/2013 at 10:36
 • Hahaha, look at you next to Ryan, all smiley!!! By the way, that’s a beautiful dress you’re wearing!

  27/06/2013 at 19:11

Post end kommentar