Workout med Fitnessguru

ONE AMINO®, træningsblog, work out blog, danmark fitness blog, copenhagen fitness blog ONE HEAT® DAY, One Amino, fitnessguru, One Amino fitness guru, fitness guru,

For mig er det vigtigt at holde mig igang og få trænet 3-5 gange om ugen. Det giver mig fysisk og mentalt velvære, samt mere overskud til at arbejde sene aftner og weekender. Jeg kan bedst li’ at træne tidligt om morgen  inden arbejde.

Sammen med mine fiskepiller og vitaminpille, har jeg – de dage jeg træner – taget Fitnessguru One Heat fat burner piller, som indeholder naturlige ingredienser, så som ingefær, sort peber og grøn te-ekstrakt. Den skulle sætte gang i fedtforbrændingen og give energi til træningen.  Jeg synes at min krop bliver varmere, og det er en fordel når man træner om morgen. Hvilken effekt det har på længere sigt, skal jeg nok skrive om, når jeg har prøvet i et længere forløb.

For ikke at gå kold midt i træningen, putter jeg en skefuld One Amino pulver i min drikkedunk. Jeg kan allerbedst li’ den med æblesmag. Det drikkes under træning for ekstra energi, udholdenhed og for forbedret restitution og muskelopbygning.

Har du nogle workout rutiner? Så må du meget gerne dele dem :D. 

Ingen Kommentarer

Post end kommentar