Wow! shampoo nok til flere år

Wella og Schwarzkopf hårprodukter

Wella og Schwarzkopf hårprodukter

Seah Hairspa kapsler

Seah Hairspa kapsler

En sød veninde fra træning ringede igår aftes og spurgte om jeg ikke ville have lidt shampoo og diverse hårpleje ting med hjem. “Klart!” tænkte jeg og drømte om et par flasker eller 3, men da jeg trådte ind ad døren stod der flere kasser fyldt til randen.  Hun kendte ikke lige andre med krøllet, frizzy og ulget hår, så jeg fik da lige et par store poser med! Slingrede hjem på cyklen, heldigvis uden at vælte ;p Tror lige min mor, søstre og veninder må hjælpe med at få brugt alt det shampoo, ellers har jeg til næste årti.

2 Kommentarer
  • Hold da op en masse shampoo! Du skal være velkommen til at sende noget denne vej ;o) Hos frisøren prøvede jeg engang en leave-in-balsam fra det mærke, men har aldrig fået købt den. Mit hår blev i hvert fald dejligt blødt bagefter. Men nyd nu produkterne!

    02/08/2009 at 22:17
  • Fedt fedt! 🙂 Lækre produkter! 🙂

    11/01/2013 at 11:17

Post end kommentar