Yellow Lumia Street Bird

nokia lumia 1020, lumiabootcamp, blogger nokia, lumia mobil, Nokia Camera, gul nokia lumi 1020

nokia lumia 1020, lumia blogger, gul mobil, nokia, blogger outfit

nokia lumia 1020, gul nokia lumia 1020, yellow nokia lumia 1020, fashion nokia lumia 1020

grey outfit, gråt outfit, blog grå, blogger hipster, københavn blog, modeblog, modeblogger, teknologi blog, pige mobil

deichmann sneakers, holografiske sneakers, deichmann sko, holographic sneakers, holografisk print sko, sølv sneakers, silver sneakers

lumia telefon, nokia blog gul mobil

T-shirt: Mango – Hat: H&M – Skirt: Urban Outfitters – Sneakers: Deichmann – Mobil: Nokia

Jeg har været ude og lege med min nye Nokia Lumia 1020 mobil. Måske har du set et par af de billeder jeg har lagt ud på min instagram med tagget #lumiabootcamp :). De er taget med Lumia telefonen, som har et super kamera indbygget på 41 megapixel og fuld HD-video! Den kører på windows styresystem, og det er jeg allerede vant til fra min laptop. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af billederne, se med i morgen, der poster jeg nogle billeder taget med Lumia’en.

Ellers er outfittet holdt casual, i grå toner, med mine nye holografiske sneakers fra Deichmann, love them  ❤.

7 Kommentarer
 • Betina M.
  Svar

  Den er da ret cool! Findes den i andre farver?

  08/01/2014 at 12:46
 • Kristina
  Svar

  Hvor er du fin! Kan godt lide dine nye sko 🙂

  08/01/2014 at 12:46
 • Hvor er den cool 😉

  08/01/2014 at 19:38

Post end kommentar