Ystad Saltsjöbad – Et svensk paradis

Jeg vil fortælle jer om et svensk paradis, som blot ligger en times kørsel fra København! I har måske som jeg, set Ystad på de sociale medier. Det kan være svært helt at vide, hvordan det er i virkeligheden. Jeg vil bare sige, wauw det var endnu bedre end hvad jeg havde forstillet mig :). Skønne Brigida havde inviteret mig på et “girls only” spaophold, hvor vi både kunne hygge og arbejde.

Ystad Saltsjöbad ligger et stenkast fra havet, i virkelig smukke omgivelser. Jeg er sikker på at stedet også er fantastisk om sommeren, med der er nu noget over efteråret. De smukke orange og røde blade indhyldede Ystad, mens bølgerne let slog ind mod kysten og man indtog duften af efterår. Vi blev indkvarteret i en smuk suite med jacuzzi! En kæmpe blød seng og fyldte chokolader med havtorn, det kunne bare ikke gøres bedre :D.

Maden på Ystad er et kapitel for sig selv. Vi spiste en lækker frokostbuffet da vi ankom, fyldt med friske salater, et vælg af oste og varmeretter, mums! Efter en dejlig 2 timers lang spaoplevelse kaldet “The Creek Experience“, fik vi en udsøgt aften 3-retters menu og vin. Bøffen var mør, desserten lækker og jeg var glad :).

Næsten morgen, udhvilet og frisk, blev vi mødt af en overdådig morgenbuffet! Det er nok den bedste morgenbuffet jeg har prøvet :). Der var alt lige fra Kalles kaviar, til nybragte croissanter, frugt og bag din egen vaffel station. Love it!

Efter morgenmaden spankulerede vi rundt i spa området. Der er både uden og indendørs swimmingpool. Varme “hot tubs” udenfor med udsigt til havet, en stor smuk lys sal ovenpå første sal, med “day beds” og igen udsigt til det dejlige hav. Der er virkelig mange fine rum og hjørner på hotellet, med charmerende tapet, bløde sofaer, flotte billeder og god stemning.

Jeg vil helt sikkert gerne tilbage igen, det kan virkelig anbefales hvis du trænger til svensk mys og ro. Se mere om Ystad Saltsjöbad her.

5 Kommentarer
 • Så dejligt att ha dig här, välkommen tillbaks 🙂
  //Anders

  03/11/2016 at 12:55
 • Åh hvor ser det fantastisk ud, og dejlige billeder 🙂

  04/11/2016 at 09:32
 • Ser bare SÅ lækkert ud! <3 🙂 Og den mad der – mums!

  07/12/2016 at 13:11

Post end kommentar